2019

Menu rwd

Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński zapraszają na szkolenie

Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński zapraszają na szkolenie:
    
MAZOWIECKIE DOBRE PRAKTYKI I TRADYCJE KULINARNE – PRODUKTY REGIONALNE I TRADYCYJNE

16 października 2019 r.

Sala Centrum Kultury i Czytelnictwa w Serocku, ul. Pułtuska 35, 05-140 Serock

w godz. 10:00 – 15:00

PROGRAM:
10.00 - 10.15        Rejestracja uczestników, kawa, herbata
10.15 - 10.30        Otwarcie szkolenia
Edward Trojanowski  - Prezes Lokalnej Grupy Działania Zalew Zegrzyński
10.30 – 12.00    Produkt regionalny i tradycyjny – identyfikacja i wprowadzanie na   Listę Produktu Tradycyjnego
Krzysztof Zaniewski – Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie
12.30 – 13.00            Poczęstunek produktami tradycyjnymi
13.00 – 14.30           Produkt regionalny i tradycyjny w świetle możliwości zagrodowego wytwarzania i zbytu w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego
Krzysztof Zaniewski – Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie
14.30 – 15:00     Dyskusja i zamknięcie szkolenia    
Zgłoszenia prosimy kierować do Lokalnej Grupy Działania Zalew Zegrzyński na adres: biuro@lgdzz.pl lub telefonicznie (22) 76 40 413 do 11 października 2019 r. Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

  • autor: Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński

wstecz

Powrót do topu strony