Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński zapraszają na szkolenie
Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński zapraszają na szkolenie:
MAZOWIECKIE DOBRE PRAKTYKI I TRADYCJE KULINARNE – PRODUKTY REGIONALNE I TRADYCYJNE
16 października 2019 r.
Sala Centrum Kultury i Czytelnictwa w Serocku, ul. Pułtuska 35, 05-140 Serock
w godz. 10:00 – 15:00
PROGRAM:
10.00 - 10.15 Rejestracja uczestników, kawa, herbata
10.15 - 10.30 Otwarcie szkolenia
Edward Trojanowski - Prezes Lokalnej Grupy Działania Zalew Zegrzyński
10.30 – 12.00 Produkt regionalny i tradycyjny – identyfikacja i wprowadzanie na Listę Produktu Tradycyjnego
Krzysztof Zaniewski – Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie
12.30 – 13.00 Poczęstunek produktami tradycyjnymi
13.00 – 14.30 Produkt regionalny i tradycyjny w świetle możliwości zagrodowego wytwarzania i zbytu w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego
Krzysztof Zaniewski – Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie
14.30 – 15:00 Dyskusja i zamknięcie szkolenia
Zgłoszenia prosimy kierować do Lokalnej Grupy Działania Zalew Zegrzyński na adres: biuro@lgdzz.pl lub telefonicznie (22) 76 40 413 do 11 października 2019 r. Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
- autor: Lokalna Grupa Działania Zalew Zegrzyński
- [treść archiwalna]